| Vampires Mountain... | |
|
+14Mei Mizu no Suigetsu Epona Stefanie Swift Vampire Jassy Graga Tarantule Wolfka Phoebe Umbríel Esteban Aďa Vendik Silmarilien-Palantírilien Aurora Marina Holopainen 18 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Graga Upír
Poeet p?íspivku : 1324 Age : 34 Localisation : Opavaaaa Registration date : 24. 12. 06
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Jan 02, 2007 3:43 pm | |
| hmm pochybuji ze by to skoncilo dobre ale sem si jistej ze by to k usmireni nevedlo! | |
|
| |
Jassy Pololidička
Poeet p?íspivku : 576 Age : 33 Localisation : Střihov Registration date : 04. 12. 06
| |
| |
Graga Upír
Poeet p?íspivku : 1324 Age : 34 Localisation : Opavaaaa Registration date : 24. 12. 06
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Jan 02, 2007 3:48 pm | |
| | |
|
| |
Jassy Pololidička
Poeet p?íspivku : 576 Age : 33 Localisation : Střihov Registration date : 04. 12. 06
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Jan 02, 2007 3:48 pm | |
| - Graga napsal:
- hh myslis ze me nekdo z vas dokaze zabit? o tom silne pochybuji!
trochu si věříš, já bych tě zabila raz dva | |
|
| |
Graga Upír
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Jan 02, 2007 3:49 pm | |
| - Jassy napsal:
- Graga napsal:
- hh myslis ze me nekdo z vas dokaze zabit? o tom silne pochybuji!
trochu si věříš, já bych tě zabila raz dva tak ted si veris ty urcite nejsi lepsi nezli sudd a kdyz me nedokazal zabit ani on tak nevim nevim!ale asi bych radsi couval pac holky nebiju! | |
|
| |
Jassy Pololidička
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Jan 02, 2007 4:03 pm | |
| | |
|
| |
Graga Upír
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Jan 02, 2007 4:05 pm | |
| | |
|
| |
Epona Poloupír
Poeet p?íspivku : 610 Age : 34 Localisation : Brno Registration date : 27. 12. 06
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Jan 02, 2007 6:37 pm | |
| | |
|
| |
Epona Poloupír
Poeet p?íspivku : 610 Age : 34 Localisation : Brno Registration date : 27. 12. 06
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Jan 02, 2007 6:38 pm | |
| | |
|
| |
Silmarilien-Palantírilien Upír před investiturou
Poeet p?íspivku : 7364 Age : 34 Localisation : Larten ví... :D Registration date : 05. 11. 06
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Jan 02, 2007 6:57 pm | |
| - Epona napsal:
- Graga napsal:
- Jassy napsal:
- Graga napsal:
- Jassy napsal:
- Silmarilien-Palantírilien napsal:
- Graga napsal:
- no tak me to nevadi! a arra ta je ehm... o trosku vetsi nez ja
co na tobě jen vidí??? Tak to taky nevím, ty takové upíří nedochůdče a Lat.. Já bych volila Latha sakra ty me vazne chces nastvat!grr :scratch:rikal sem ze holky nebiju?asi to zmenim!no...radsi ne...grr Mě klidně můžeš, páč už nejsem člověk ... ikdyz si cokoliv porad si nezne pohlavi a to ja asi zabit nedokazu! SUDD BY BYL ASI PĚKNĚ NA PRÁŠKY KDYBYS JASSY ZABIL... jj, to by ti asi neodpustil; a hlavně, i když je jassy zatím jen pololidička, určitě by ti souboj s ní dal zabrat, takže až by se na tebe vrhnul sudd, byl bys pořádně vyčerpanej a tudíž bys ho vlastně porazil a vyhrál bys, jak to předpovídá ta věštba, takže jen vesele do jassy, vítězství nad suddem pak budeš mít vkapse | |
|
| |
Tarantule Upír před investiturou
Poeet p?íspivku : 3735 Localisation : tam kde je Gavner :D Registration date : 13. 11. 06
| |
| |
Graga Upír
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Jan 02, 2007 7:56 pm | |
| hele tarantule co si o me myslis?nejsem zadyn becko ani padavka a nenecham se jassy zabit a ani ja ji nemam v umyslu zabit! grr | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 7364 Age : 34 Localisation : Larten ví... :D Registration date : 05. 11. 06
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Jan 02, 2007 8:00 pm | |
| - Graga napsal:
- hele tarantule co si o me myslis?nejsem zadyn becko ani padavka a nenecham se jassy zabit a ani ja ji nemam v umyslu zabit! grr
vážně ne? a nechceš si to ještě rozmyslet? mně by to totiž možná pomohlo, kdyby najednou jassy nebyla, aspoň by na mně nezkoušela různé svoje experimentx, které jsou skutečně vražedné a nelidské | |
|
| |
Epona Poloupír
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Jan 02, 2007 8:03 pm | |
| - Silmarilien-Palantírilien napsal:
- Graga napsal:
- hele tarantule co si o me myslis?nejsem zadyn becko ani padavka a nenecham se jassy zabit a ani ja ji nemam v umyslu zabit! grr
vážně ne? a nechceš si to ještě rozmyslet? mně by to totiž možná pomohlo, kdyby najednou jassy nebyla, aspoň by na mně nezkoušela různé svoje experimentx, které jsou skutečně vražedné a nelidské jassy není člověk a ty taky ne... | |
|
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Jan 02, 2007 8:06 pm | |
| o důvod víc, proč může být jassy nelidská :P:P | |
|
| |
Epona Poloupír
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Jan 02, 2007 8:09 pm | |
| - Silmarilien-Palantírilien napsal:
- o důvod víc, proč může být jassy nelidská :P:P
no právě... | |
|
| |
Graga Upír
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Jan 02, 2007 8:24 pm | |
| ne nevinne bytosti nezabijim | |
|
| |
Epona Poloupír
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Jan 02, 2007 8:34 pm | |
| - Graga napsal:
- ne nevinne bytosti nezabijim
no to má jassy štěsti | |
|
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Jan 02, 2007 8:40 pm | |
| - Epona napsal:
- Graga napsal:
- ne nevinne bytosti nezabijim
no to má jassy štěsti jakto? nejsem si jistá jassyinou neviností | |
|
| |
Graga Upír
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Jan 02, 2007 8:50 pm | |
| hmm radsi mi nic nerikejte nebo se stane ze jassy nakonec omylem zabiju | |
|
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Jan 02, 2007 8:52 pm | |
| - Graga napsal:
- hmm radsi mi nic nerikejte nebo se stane ze jassy nakonec omylem zabiju
omylem, to zní dobře :P | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 3735 Localisation : tam kde je Gavner :D Registration date : 13. 11. 06
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Jan 02, 2007 10:08 pm | |
| omylem?? tak to je dobrý ja něveěla že se dokáže zabít omylem jé promiň jassy jáí tě omylem zabil jé pane sudde já vás asi omylem zabiju | |
|
| |
Graga Upír
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Wed Jan 03, 2007 9:16 am | |
| ne ja to myslel tak jak treba na me zautocilo asi pred mesicem 8 vampiru a chteli me zabit a jeste sem jim radsi rekl ze se mi zabijet nechce at jdou radsi pryc! tak se mi vysmali ze se pry bojim a ze zabijet ani nemusim pac jich je osm a ze jednoho upira daj bez problemu! doted nechapu jak sem je omylem vsechny zabil a ani skrabanec sem od zadneho neobdrzel! | |
|
| |
Epona Poloupír
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Wed Jan 03, 2007 1:23 pm | |
| - Graga napsal:
- ne ja to myslel tak jak treba na me zautocilo asi pred mesicem 8
vampiru a chteli me zabit a jeste sem jim radsi rekl ze se mi zabijet nechce at jdou radsi pryc! tak se mi vysmali ze se pry bojim a ze zabijet ani nemusim pac jich je osm a ze jednoho upira daj bez problemu! doted nechapu jak sem je omylem vsechny zabil a ani skrabanec sem od zadneho neobdrzel! ani škrábanec....a čím na tebe útopčily?balonkama? | |
|
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Wed Jan 03, 2007 4:19 pm | |
| hm tak upíří hora s emi moc nelíbila ale hodně jsem se dozvěděla o upírech a jejich zvicích tak je to taková menší příběhová příručka | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Vampires Mountain... | |
| |
|
| |
| Vampires Mountain... | |
|