| kurda | |
|
+16smerfick Wontik Wolfka Haniiiiička Mei Stefanie Swift Vampire Epona Mizu no Suigetsu Graga Jassy Tarantule Vendik Aurora Marina Holopainen Phoebe Umbríel Esteban Silmarilien-Palantírilien 20 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Silmarilien-Palantírilien Upír před investiturou
Poeet p?íspivku : 7364 Age : 34 Localisation : Larten ví... :D Registration date : 05. 11. 06
| Předmět: Re: kurda Tue Jan 02, 2007 8:23 pm | |
| ale tyhle byli úplně všichni!!!! a nejen trošku | |
|
| |
Tarantule Upír před investiturou
Poeet p?íspivku : 3735 Localisation : tam kde je Gavner :D Registration date : 13. 11. 06
| |
| |
Epona Poloupír
Poeet p?íspivku : 610 Age : 34 Localisation : Brno Registration date : 27. 12. 06
| |
| |
Poeet p?íspivku : 3735 Localisation : tam kde je Gavner :D Registration date : 13. 11. 06
| Předmět: Re: kurda Wed Jan 03, 2007 4:42 pm | |
| tak jo zpátky ke kurdovi..je to užasně chytrý upír..teda byl..ale navždy zůstane no něják jsme si ho oblíbila a to jsme ho ze začátku neměla v lásce | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 7364 Age : 34 Localisation : Larten ví... :D Registration date : 05. 11. 06
| Předmět: Re: kurda Wed Jan 03, 2007 5:28 pm | |
| taky jsem ho zezačátku nemusela a zamilovala jsem si ho až tehdy, když řekl proč zradil a byl zato poslán na smrt, to bylo vážně dojemné | |
|
| |
Graga Upír
Poeet p?íspivku : 1324 Age : 34 Localisation : Opavaaaa Registration date : 24. 12. 06
| Předmět: Re: kurda Wed Jan 03, 2007 5:35 pm | |
| - Silmarilien-Palantírilien napsal:
- taky jsem ho zezačátku nemusela a
zamilovala jsem si ho až tehdy, když řekl proč zradil a byl zato poslán na smrt, to bylo vážně dojemné me ho bylo strasne lito!(v knize) a tak nejak me to dojalo! skoda ze to neudelal v normalnim zivote ne to ne to by nebyl mezi zivimi | |
|
| |
Epona Poloupír
Poeet p?íspivku : 610 Age : 34 Localisation : Brno Registration date : 27. 12. 06
| Předmět: Re: kurda Wed Jan 03, 2007 6:30 pm | |
| - Graga napsal:
- Silmarilien-Palantírilien napsal:
zamilovala jsem si ho až tehdy, když řekl proč zradil a byl zato poslán na smrt, to bylo vážně dojemné me ho bylo strasne lito!(v knize) a tak nejak me to dojalo! skoda ze to neudelal v normalnim zivote ne to ne to by nebyl mezi zivimi ty bys tam poslal bratra?doufám že ne.. | |
|
| |
Phoebe Umbríel Esteban Kníže
Poeet p?íspivku : 2830 Age : 33 Localisation : Knížecí síň Registration date : 03. 11. 06
| Předmět: Re: kurda Wed Jan 03, 2007 7:15 pm | |
| Mě zezačátku přišel takovej nemastnej neslanej...prostě další upír, během pětky jsem ho měla o hodně radši, jak se hádal za Darrena a ukázal, že i umí bojovat, no a konec šestky už byl jasnej....sice bylo smutný, jak ho zabili,ale prokázal se jako charakter | |
|
| |
Marina Holopainen Člověk
Poeet p?íspivku : 85 Age : 33 Localisation : Libušín Registration date : 05. 11. 06
| |
| |
Aurora Poloupír
Poeet p?íspivku : 240 Age : 34 Registration date : 05. 11. 06
| Předmět: Re: kurda Fri Jan 05, 2007 12:48 pm | |
| Mě zaujal hned na začátku. Mezi všemi těmi upíry co víc bojují než myslí úplně vyčníval. No a pak jsem ho měl stále radši a radši a pak zabil Gavnera a já jsem tu knížku zavřela a nemohla jsem číst dál ( samozřejmě, že jsem hned pokračovala, ale v tu chvíli to bylo opravdu překvapení) potom jsem celou dobu doufala, že má nějaké vysvětlení a když ho přednesl, bylo mi líto, že to není nějaký odpustitelný důvod. Fňuk. Na konci jsem si myslela, že se ho Darren zastane. | |
|
| |
Graga Upír
Poeet p?íspivku : 1324 Age : 34 Localisation : Opavaaaa Registration date : 24. 12. 06
| Předmět: Re: kurda Fri Jan 05, 2007 6:03 pm | |
| - Epona napsal:
- Graga napsal:
zamilovala jsem si ho až tehdy, když řekl proč zradil a byl zato poslán na smrt, to bylo vážně dojemné me ho bylo strasne lito!(v knize) a tak nejak me to dojalo! skoda ze to neudelal v normalnim zivote ne to ne to by nebyl mezi zivimi ty bys tam poslal bratra?doufám že ne.. jiste ze ne postavil bych se za nej ikdybych vedel ze to vede na kuly! | |
|
| |
| Předmět: Re: kurda Fri Jan 05, 2007 8:45 pm | |
| tak to seš opravdový brácha grago | |
|
| |
| Předmět: Re: kurda Fri Jan 05, 2007 10:17 pm | |
| - Graga napsal:
- Epona napsal:
- Graga napsal:
zamilovala jsem si ho až tehdy, když řekl proč zradil a byl zato poslán na smrt, to bylo vážně dojemné me ho bylo strasne lito!(v knize) a tak nejak me to dojalo! skoda ze to neudelal v normalnim zivote ne to ne to by nebyl mezi zivimi ty bys tam poslal bratra?doufám že ne.. jiste ze ne postavil bych se za nej ikdybych vedel ze to vede na kuly! romeo a romeo v moderním vydání :P:P to by bylo krásné | |
|
| |
| Předmět: Re: kurda Sat Jan 06, 2007 2:02 pm | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: kurda Sat Jan 06, 2007 2:08 pm | |
| - Tarantule napsal:
- tak to by bylo dobrý
a až by o tom darren napsal knížku, tak by to byl jistojistě bestseller:P:P zfilmování by tenhle příběh neminulo o divadelním zpracování a soundtracku ani nemluvím zkrátka by to byl trhák | |
|
| |
| Předmět: Re: kurda Sat Jan 06, 2007 3:04 pm | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: kurda Tue Jan 09, 2007 12:38 pm | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: kurda Tue Jan 09, 2007 3:11 pm | |
| a ještě by tam ti upíři zpívali a pak by vyšlo cd to bych si to koupila...napadne je to někdy?? | |
|
| |
| |
| |
| Předmět: Re: kurda Tue Jan 09, 2007 6:31 pm | |
| jo tak jo kdy tam půjdeme a navrhnem jim to?? ale třeba byto znělo strašně jak třeba tncujou...museli by jsme jim to vše pochválit aby pro faninky vastupovali | |
|
| |
| Předmět: Re: kurda Wed Jan 17, 2007 10:23 pm | |
| - Tarantule napsal:
- jo tak jo kdy tam půjdeme a navrhnem jim to?? ale třeba byto znělo strašně jak třeba tncujou...museli by jsme jim to vše pochválit aby pro faninky vastupovali
tak byly by samozdřejmě dvě verze, v té jedné by vystupovali skuteční upíři a v té druhé by byli profesionální muzikáloví zpěváci :P | |
|
| |
| Předmět: Re: kurda Wed Jan 17, 2007 10:36 pm | |
| jo to jo ale my by jsme si poslechli ty opravdo vé aby jsme se pobavili ikdyž solista vanez by to zvládl | |
|
| |
| Předmět: Re: kurda Wed Jan 17, 2007 11:38 pm | |
| - Tarantule napsal:
- jo to jo ale my by jsme si poslechli ty opravdo vé aby jsme se pobavili ikdyž solista vanez by to zvládl
a tak mě napadá, že tam musíme určitě zařadit jeho písníčku tu I´m so sexy ... | |
|
| |
Stefanie Swift Vampire Poloupír
Poeet p?íspivku : 162 Age : 33 Registration date : 27. 12. 06
| Předmět: Re: kurda Thu Jan 18, 2007 2:32 pm | |
| Doufám že pro faninky mladší 15-ti let se to obejde bez striptízu:lol!: | |
|
| |
| Předmět: Re: kurda Thu Jan 18, 2007 5:00 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: kurda | |
| |
|
| |
| kurda | |
|