| Vampires mountain strikes back | |
|
+15AnčaZ Kwitorka Kay Epona Wontik Mizu no Suigetsu *** dextra Nathaniel Wolfka Silmarilien-Palantírilien Naggi Aiedail Phoebe Umbríel Esteban Mei 19 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Kay Generál
Poeet p?íspivku : 3330 Age : 36 Registration date : 06. 06. 07
| |
| |
Silmarilien-Palantírilien Upír před investiturou
Poeet p?íspivku : 7364 Age : 34 Localisation : Larten ví... :D Registration date : 05. 11. 06
| Předmět: Re: Vampires mountain strikes back Thu Jan 01, 2009 7:54 pm | |
| Rovnou vykup všechny, co tam jen budou mít. Neboj, neproděláš. | |
|
| |
AnčaZ
Poeet p?íspivku : 696 Age : 29 Localisation : Jen upíří kníže ví...A možná taky Seba s Lártym :) Registration date : 08. 12. 08
| Předmět: Re: Vampires mountain strikes back Thu Jan 01, 2009 7:55 pm | |
| přesně táááák, Sil | |
|
| |
dextra Upír
Poeet p?íspivku : 1835 Age : 31 Localisation : Rhíminee Registration date : 28. 05. 07
| Předmět: Re: Vampires mountain strikes back Thu Jan 01, 2009 7:57 pm | |
| Anča, takže počet se zvyšuje OK! Máš je mít Sil, tsss. A já myslela, že je chceš pro sebe Nebo by jsi raději dvoje? Kay, skvělý přístup | |
|
| |
Silmarilien-Palantírilien Upír před investiturou
Poeet p?íspivku : 7364 Age : 34 Localisation : Larten ví... :D Registration date : 05. 11. 06
| Předmět: Re: Vampires mountain strikes back Thu Jan 01, 2009 7:58 pm | |
| Dextři, na "modelu" bydou vypadat mnohem lépe. Snad ještě lépe, než kdyby byly na Gavym. | |
|
| |
dextra Upír
Poeet p?íspivku : 1835 Age : 31 Localisation : Rhíminee Registration date : 28. 05. 07
| Předmět: Re: Vampires mountain strikes back Thu Jan 01, 2009 8:01 pm | |
| Sil, fajn, budu ti věřit A taky se držet tvé rady, abych je vykpuila všechny | |
|
| |
Vlkcam
Poeet p?íspivku : 148 Registration date : 04. 11. 10
| Předmět: Re: Vampires mountain strikes back Thu Nov 11, 2010 7:29 pm | |
| Tak jo lidi jsem v knize začátku jak hezky šlapou bosí, bez ponožek a bot jen tak ve sněhu spříc Upíří Hoře. Hele lidi co je to za tu bylinku, jak hojí ty popraskané nohy apod? Ten Gauner je hustej tam, zase je vylekal. V krvavé chodby na Hroozleho a tady přímo na Darrena:D Jsem si říkala Gauner bafač.Který má žluté trencle s růžovými slony. lol
Naposledy upravil Vlkcam dne Fri Nov 12, 2010 1:33 am, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Wolfka Vlčí generál
Poeet p?íspivku : 3040 Age : 33 Localisation : postapokalyptická Pandora Registration date : 23. 11. 06
| Předmět: Re: Vampires mountain strikes back Thu Nov 11, 2010 11:56 pm | |
| Ať žijí slavné trenýrky! Ta kytička by se mi hodila na popraskané lokty | |
|
| |
Vlkcam
| Předmět: Re: Vampires mountain strikes back Thu Nov 11, 2010 11:58 pm | |
| JIJ jsem se mládila smíchy u stolu, div jsem nenarazila do pc monitoru. TaK romantické trenky jsem neviděla. Jaké má asi Darren a Lartík ? taky se slony? | |
|
| |
Wontik Generál
Poeet p?íspivku : 5504 Age : 31 Localisation : Vanchova vyhřátá rakev :D Registration date : 24. 02. 07
| Předmět: Re: Vampires mountain strikes back Fri Nov 12, 2010 1:07 am | |
| No Gavner je má rozhodně zajímavé | |
|
| |
Vlkcam
| Předmět: Re: Vampires mountain strikes back Fri Nov 12, 2010 1:32 am | |
| K tomu od lidské ženské, co nemá vkus na spodní prádlo. | |
|
| |
Wolfka Vlčí generál
Poeet p?íspivku : 3040 Age : 33 Localisation : postapokalyptická Pandora Registration date : 23. 11. 06
| Předmět: Re: Vampires mountain strikes back Mon Nov 15, 2010 9:17 pm | |
| Proč na to rovnou nezaložit trenýrkové téma? možná by to nebylo od věci? | |
|
| |
Vlkcam
| Předmět: Re: Vampires mountain strikes back Tue Nov 16, 2010 2:50 pm | |
| - Wolfka napsal:
- Proč na to rovnou nezaložit trenýrkové téma? možná by to nebylo od věci?
No, to by bylo přímo geniální, ještě to pojmenovat Gavnerovi trenyrky s barvami. | |
|
| |
Wolfka Vlčí generál
| Předmět: Re: Vampires mountain strikes back Tue Nov 16, 2010 5:37 pm | |
| A každej by nakreslil jak si je představuje | |
|
| |
Vlkcam
| Předmět: Re: Vampires mountain strikes back Tue Nov 16, 2010 5:39 pm | |
| A poslat sem obrázek. Já si je třeba jen ve psaní představuji veliké bomby:D s dírami pro obě nohy, celé žluté, ze předu jeden růžový slon přímo tam.... (stydím se) a vzadu dva růžové slony na každé půlce jeden, ale zato pořádně vělký. Ale s tím že v hoře upírů ho nebudou škrtit... bo by si musel převléct jako Darren po druhé zkoušce oblek co ho štípal a svědil. Já jen aby se pak ještě nepodrbal na.... Mimochodem ta pavučina by se mě taky hodila na něco, co mě zrovna svědí. I kdybych se popálila. | |
|
| |
Ďasík
Poeet p?íspivku : 62 Age : 40 Localisation : Opava, Český Těšín Registration date : 21. 10. 10
| Předmět: Re: Vampires mountain strikes back Fri Nov 19, 2010 2:04 pm | |
| Máš fakt dobrou představivost. Já bych je zas viděl jako žluté se spoustou malých růžových slonů... Něco jako trenky se srdíčkama, ale místo nich slony. A to s tou pavučinou by mě zajímalo, jestli to náhodou skutečně nefunguje... Ale asi bych to nezkoušel. | |
|
| |
Vlkcam
| Předmět: Re: Vampires mountain strikes back Fri Nov 19, 2010 6:51 pm | |
| No pochybuji že by to fungovalo, ale zase protijedy s pavoučích jedů... no nevím to bych kecala. Beztak to budou jen tenké provázečky místo pavučiny:) namočené v nějakém sajrajtu. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Vampires mountain strikes back | |
| |
|
| |
| Vampires mountain strikes back | |
|