| Vampires Mountain... | |
|
+14Mei Mizu no Suigetsu Epona Stefanie Swift Vampire Jassy Graga Tarantule Wolfka Phoebe Umbríel Esteban Aďa Vendik Silmarilien-Palantírilien Aurora Marina Holopainen 18 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Tarantule Upír před investiturou
Poeet p?íspivku : 3735 Localisation : tam kde je Gavner :D Registration date : 13. 11. 06
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Thu Jan 18, 2007 4:34 pm | |
| nebo se vampírů bojí hmmm | |
|
| |
Silmarilien-Palantírilien Upír před investiturou
Poeet p?íspivku : 7364 Age : 34 Localisation : Larten ví... :D Registration date : 05. 11. 06
| |
| |
Poeet p?íspivku : 3735 Localisation : tam kde je Gavner :D Registration date : 13. 11. 06
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Thu Jan 18, 2007 9:50 pm | |
| to snad chtějí a pokud kní chtějí dospět tak se stanou lovci vampírů a lovci lovců upírů | |
|
| |
Graga Upír
Poeet p?íspivku : 1324 Age : 34 Localisation : Opavaaaa Registration date : 24. 12. 06
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Mon Jan 22, 2007 9:13 pm | |
| - Tarantule napsal:
- to snad chtějí a pokud kní chtějí dospět tak se stanou lovci vampírů a lovci lovců upírů
ja uz sem upir tak mi je to jedno vim vse co bych o upirech potreboval vedet takze mi jeto fakt jedno | |
|
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Mon Jan 22, 2007 9:40 pm | |
| no jo vždyť ty jsi upír už od narození | |
|
| |
Graga Upír
Poeet p?íspivku : 1324 Age : 34 Localisation : Opavaaaa Registration date : 24. 12. 06
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Jan 23, 2007 9:28 am | |
| - Tarantule napsal:
- no jo vždyť ty jsi upír už od narození
to sem vam asi prekroutil hlavu co?no...ja vas chapu:D | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 7364 Age : 34 Localisation : Larten ví... :D Registration date : 05. 11. 06
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Jan 23, 2007 12:11 pm | |
| - Graga napsal:
- Tarantule napsal:
- to snad chtějí a pokud kní chtějí dospět tak se stanou lovci vampírů a lovci lovců upírů
ja uz sem upir tak mi je to jedno vim vse co bych o upirech potreboval vedet takze mi jeto fakt jedno ale i tak sned nepopřeš, že by bylo zajímavé mít všechny možné poznatky shrnuté v jedné knížce se spoustou obrázků našich oblíbených upírů včetně tebe | |
|
| |
Graga Upír
| |
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Jan 23, 2007 9:42 pm | |
| no tak bys tu enciklopedii a plus obrázky mohl napsat ty ne?? | |
|
| |
Graga Upír
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Jan 23, 2007 10:08 pm | |
| - Tarantule napsal:
- no tak bys tu enciklopedii a plus obrázky mohl napsat ty ne??
no psani neni zrovna moje silna stranka | |
|
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Jan 23, 2007 10:12 pm | |
| to je škoda bylo by to fakt super | |
|
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Wed Jan 24, 2007 7:14 pm | |
| - Graga napsal:
- Tarantule napsal:
- no tak bys tu enciklopedii a plus obrázky mohl napsat ty ne??
no psani neni zrovna moje silna stranka tak tohle ti teda nevěřím, a kdyby to byla náhodou pravda, tak máte v hoře přeci darrena, takže bys mu jen řekl, jak by sis představoval, aby to vypadalo a on by to hodil na papír | |
|
| |
Graga Upír
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Wed Jan 24, 2007 7:24 pm | |
| - Silmarilien-Palantírilien napsal:
- Graga napsal:
- Tarantule napsal:
- no
tak bys tu enciklopedii a plus obrázky mohl napsat ty ne?? no psani neni zrovna moje silna stranka
tak tohle ti teda nevěřím, a kdyby to byla náhodou pravda, tak máte v hoře přeci darrena, takže bys mu jen řekl, jak by sis představoval, aby to vypadalo a on by to hodil na papír do toho se mi fakt nechce:D kdyby to zjistil nejakej upir mel bych problem a ted jako knize mam jit prikladem | |
|
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Wed Jan 24, 2007 7:44 pm | |
| - Graga napsal:
- Silmarilien-Palantírilien napsal:
- Graga napsal:
- Tarantule napsal:
- no
tak bys tu enciklopedii a plus obrázky mohl napsat ty ne?? no psani neni zrovna moje silna stranka
tak tohle ti teda nevěřím, a kdyby to byla náhodou pravda, tak máte v hoře přeci darrena, takže bys mu jen řekl, jak by sis představoval, aby to vypadalo a on by to hodil na papír do toho se mi fakt nechce:D kdyby to zjistil nejakej upir mel bych problem a ted jako knize mam jit prikladem a takhle bys jako nešel, nebo co? vždyť by to bylo chválihodné | |
|
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Wed Jan 24, 2007 9:01 pm | |
| a hodně víš jakou poctu by sis u nás získal?? | |
|
| |
Graga Upír
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Wed Jan 24, 2007 9:10 pm | |
| - Tarantule napsal:
- a hodně víš jakou poctu by sis u nás získal??
ja myslel ze uz ji mam:D ne to sem si samozrejme nemyslel...diky ale tu encyklopedii by jsme asi nenapsali kdyz mi neverite ve spouste veci | |
|
| |
| |
| |
Graga Upír
| |
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Wed Jan 24, 2007 9:58 pm | |
| to nemáš zač a možnáže se i zvětší | |
|
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Thu Jan 25, 2007 7:45 pm | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Thu Jan 25, 2007 9:59 pm | |
| tak to je dobrý to by jsme si tě začala vážit pořádně hodně prosím napiště to!! | |
|
| |
Graga Upír
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Fri Jan 26, 2007 9:13 am | |
| - Tarantule napsal:
- tak to je dobrý to by jsme si tě začala vážit pořádně hodně prosím napiště to!!
sakra...nechodim zrovna za darenem...a on me taky zrovna nemusi | |
|
| |
Epona Poloupír
Poeet p?íspivku : 610 Age : 34 Localisation : Brno Registration date : 27. 12. 06
| |
| |
Graga Upír
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Fri Jan 26, 2007 4:16 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Vampires Mountain... | |
| |
|
| |
| Vampires Mountain... | |
|