| Vampires Mountain... | |
|
+14Mei Mizu no Suigetsu Epona Stefanie Swift Vampire Jassy Graga Tarantule Wolfka Phoebe Umbríel Esteban Aďa Vendik Silmarilien-Palantírilien Aurora Marina Holopainen 18 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Silmarilien-Palantírilien Upír před investiturou
Poeet p?íspivku : 7364 Age : 34 Localisation : Larten ví... :D Registration date : 05. 11. 06
| |
| |
Tarantule Upír před investiturou
Poeet p?íspivku : 3735 Localisation : tam kde je Gavner :D Registration date : 13. 11. 06
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Sun Jan 28, 2007 5:16 pm | |
| to teda ale mohl by taky darren napsat něco o upířích trapasech ..třeba Vanez jak požádal Miku o ruku jak se Kurda líbal s Harkatem (jsou to sice ty co už víme ale mohlo by jich být ještě víc | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 7364 Age : 34 Localisation : Larten ví... :D Registration date : 05. 11. 06
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Sun Jan 28, 2007 11:20 pm | |
| - Tarantule napsal:
- to teda ale mohl by taky darren napsat něco o upířích trapasech ..třeba Vanez jak požádal Miku o ruku jak se Kurda líbal s Harkatem (jsou to sice ty co už víme ale mohlo by jich být ještě víc
tak neškodila by další funfiction, netuším, kde je phoebe bere, protože když já najdu nějakou, tak je nezveřejnitelná i po 22. hodině pár jsem jich překládala kámošce a musím říct, že jsem přitom byla pěkně rudá normální povídky nejsme prostě schopná najít, netuším, co dělám špatně :confused: | |
|
| |
Phoebe Umbríel Esteban Kníže
Poeet p?íspivku : 2830 Age : 33 Localisation : Knížecí síň Registration date : 03. 11. 06
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Sun Jan 28, 2007 11:34 pm | |
| Holt při mě stojí upíří štěstí A asi přeložím aspoň tu půlku další hry, když tam není celá Btw spoustu nezveřejnitelných jsem našla taky, ale překládat je budu, až se budu extrémně nudit...jak se znám, ani to nebude trvat tak dlouho | |
|
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Sun Jan 28, 2007 11:35 pm | |
| | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 2830 Age : 33 Localisation : Knížecí síň Registration date : 03. 11. 06
| |
| |
Poeet p?íspivku : 3735 Localisation : tam kde je Gavner :D Registration date : 13. 11. 06
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Mon Jan 29, 2007 9:44 pm | |
| Hmm tak to je super...já je prostě nejít nemůžu ať hledám jak chci a to je smůla a to FF o kurdovi bys tam mohla dát | |
|
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Jan 30, 2007 12:01 pm | |
| - Phoebe Umbríel Esteban napsal:
- Mě osobně se strašně líbí jedna povídka, kde je popisovaný, jak Kurda dělal svoje první Zkoušky - je to fakt supr, akorát mezi těma Zkouškama je tam "trošku" slash
tak to nám přeci nevadí, ne :P:P dost se těším, jestli nakonec na blog dáš i nějaké ostřejší povídky já na jejich překlad nemám dost silnej žaludek, hlavně když vždycky kontroluju, abych měla na ploše tu anglickou verzi, pokud přijdou rodiče, ta česká by jim asi moc nesvědčila | |
|
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Wed Jan 31, 2007 1:23 pm | |
| hmm já jsem si teďkon začala překládat tu povídku jak tam je Kurda a Gavner a jak gavner dá Kurdovi Ponožky.....ale snad to není pravda jinak by to bylo hrozný | |
|
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Wed Jan 31, 2007 7:29 pm | |
| No, já taky kontroluju průchod rodičů A vždycky mám na liště něco nevinného, ještě nejlíp - nudného s označením do školy, to ještě dostanu pochvalu za pilnost | |
|
| |
| |
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Wed Jan 31, 2007 10:10 pm | |
| tak ne, že bych chtěla, aby měl gavner něco s kurdou, ale kdyby vážně uměl štrikovat ponožky, tak by to nebylo k zahození, co ty na to, tarantule :P:P na kdy tam přibližně chystáš nějakou z těch povídek, phoebe? | |
|
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Wed Jan 31, 2007 10:47 pm | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Wed Jan 31, 2007 11:00 pm | |
| kurda/vanez??? :P:P to existuje? | |
|
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Wed Jan 31, 2007 11:12 pm | |
| Existuje, jedna z nejdelších povídek, co jsem kdy četla Nejvíc se mi líbí, jak je na začátku Kurda takovej nevinnej a naivní, prostě k sežrání A Vanez po něm furt po chudáčkovi jede....Vanez tam stejně působí trochu drsnějš, ale dá se to překousnout....teda aspoň ten kus, co jsem četla | |
|
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Thu Feb 01, 2007 9:18 pm | |
| tak na to se těším..na tu hru.i na nějákou povídku..a teda stím kurdou a Vanezem to by nebylo špatný A Gavner by mohl umět štrichiovat ponožky nebylo by to k zahozenáí ;.) | |
|
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Thu Feb 01, 2007 10:51 pm | |
| - Tarantule napsal:
- tak na to se těším..na tu hru.i na nějákou povídku..a teda stím kurdou a Vanezem to by nebylo špatný
A Gavner by mohl umět štrichiovat ponožky nebylo by to k zahozenáí ;.) tak se ho zkus nenápadně zeptat, jestli tuhle činnost ovládá | |
|
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Thu Feb 01, 2007 10:52 pm | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Fri Feb 02, 2007 9:34 pm | |
| já taky ale bojím se aby si to třeba nepřečetl Gavner no ale na tu povídku s euž těším | |
|
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Fri Feb 02, 2007 11:00 pm | |
| - Tarantule napsal:
- já taky ale bojím se aby si to třeba nepřečetl Gavner no
ale na tu povídku s euž těším tak bys aspoň poznala, nakolik se ta povídka zakládá na pravdě, protože pro pravdu s epřeci jeden zlobí :P:P | |
|
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Sat Feb 03, 2007 9:30 pm | |
| no jo to máš pravdu..takže jestli se bude zlobit tak to je pravda hmm dobrej trik | |
|
| |
Epona Poloupír
Poeet p?íspivku : 610 Age : 34 Localisation : Brno Registration date : 27. 12. 06
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Feb 06, 2007 9:36 am | |
| - Tarantule napsal:
- no jo to máš pravdu..takže jestli se bude zlobit tak to je pravda hmm dobrej trik
no na to bych se nevsázela...třeba nesnáší pomluvy a fikce.... | |
|
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Feb 06, 2007 3:11 pm | |
| | |
|
| |
Mei Upír
Poeet p?íspivku : 3595 Age : 33 Localisation : Vážně to chcete vědět? Registration date : 30. 01. 07
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Tue Feb 06, 2007 4:57 pm | |
| ale bacha, aby se nezlobil nejen kvůli pravdě, ale i kvůli fikci Ale to asi ne, co? | |
|
| |
| Předmět: Re: Vampires Mountain... Wed Feb 07, 2007 4:09 pm | |
| člověk se zlobí pro pravdu i pro fikci...takže vlastně si mužeš vybrat co pod tím vidíš...ale někdy se člověk pro pravdu nezlobí aby nebylo poznat že je to pravda | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Vampires Mountain... | |
| |
|
| |
| Vampires Mountain... | |
|