| Slawter | |
|
+13jesic Sharp Wolfka matl taur Christien Wontik Silmarilien-Palantírilien Toren plomo Elie.777 Kay Phoebe Umbríel Esteban 17 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Phoebe Umbríel Esteban Kníže
Poeet p?íspivku : 2830 Age : 33 Localisation : Knížecí síň Registration date : 03. 11. 06
| Předmět: Slawter Sun Feb 08, 2009 6:48 pm | |
| Slawter – Režisérova klapka se stala zkázou…
Nikdy nevěřte pohádkám. Žádné šťastné konce se nekonají. Za rohem vždycky číhá něco nového. Můžete překonat neskutečné překážky, čelit obrovskému nebezpečí, dívat se zlu do očí a přežít, abyste mohli svůj příběh někomu vyprávět – ale to pořád není konec. Dokud ještě dýcháte, váš příběh pokračuje…
Od návratu ze světa Demonaty pronásledují Dervishe Gradyho noční můry, ale Grubbs se o strýce stará a pba se snaží pokračovat v úplně obyčejném životě bez démonů. Když Dervishovi zavolá kultovní režisérka hororových filmů a nabídne mu místo konzultanta, vypadá to jako perfektní příležitost dostat se ze stereotypu a užít si nějakou zábavu. Ale odjez do města Slawter přinese Grubbsovi a jeho kamarádovi Bill-Emu víc než jen vzpomínky.
Jaké jsou vyše předpovědi a první názory - bez spoilerů - na třetí díl...? | |
|
| |
Kay Generál
Poeet p?íspivku : 3330 Age : 36 Registration date : 06. 06. 07
| Předmět: Re: Slawter Sun Feb 08, 2009 6:52 pm | |
| *poskládala se do krychličky kulaté a smíchy se začala dusit* Ochm, Shan má prostě nevyčerpatelnou fantazii. Režisérka hororů... Nu, můj první dojem? Och my sheep, what is it?! Můj druhý dojem, to bude zase něco jako druhý díl a já lehnu. Můj třetí dojem, je tam Dervish (ve starší verzi) a Grady, ujde to, třeba i mile překvapí. Takže když to podtrhnu a sečtu, jsem zvědavá. Ps. těmi šťastnými konci se oháněl už na začátku upíří ságy. | |
|
| |
Elie.777
Poeet p?íspivku : 789 Age : 31 Localisation : ♥Vzdycky se někdo najde s kým budu zalezlá někde v koutku:)♥ Registration date : 23. 06. 08
| Předmět: Re: Slawter Sun Feb 08, 2009 6:53 pm | |
| Páni.Super Phoebe!Fakt moc díky.A upřímně řečeno ani newim jak by se to mohlo dál odvíjet.Ono je hodně možností že ani newim kterou vybrat.No co!Nechám se překvapit.Ale jsem ráda že se zase na scénu vrátil Grubbs,protože ten je mi víc sympatický než Kernel. | |
|
| |
plomo
Poeet p?íspivku : 397 Age : 30 Localisation : kdekoliv... ale všude s tužkou v ruce Registration date : 11. 12. 07
| Předmět: Re: Slawter Sun Feb 08, 2009 7:22 pm | |
| No, je to sice jen zadní přebal, ale už teĎ myslim, že to předčí i mého favorita DT | |
|
| |
Toren
Poeet p?íspivku : 658 Age : 31 Registration date : 11. 05. 08
| Předmět: Re: Slawter Sun Feb 08, 2009 10:39 pm | |
| Páni to dokáže pěkně napnout,vypadá to senzačně!! | |
|
| |
Silmarilien-Palantírilien Upír před investiturou
Poeet p?íspivku : 7364 Age : 34 Localisation : Larten ví... :D Registration date : 05. 11. 06
| Předmět: Re: Slawter Tue Feb 10, 2009 8:58 am | |
| Tak já už jsem tak trošičku šmejdila na Shanových oficiálních stránkách, takže jsem si zběžně a letmo přečetla stručný děj... Tss, spiolery se tam nějak moc nevedou. Škoda, nu. Na tenhle díl se těším asi tak jako na ostatní - takže hodně. Pojetí mi přijde netradiční, což znamená, že se určitě máme zase na co těšit. | |
|
| |
Wontik Generál
Poeet p?íspivku : 5504 Age : 31 Localisation : Vanchova vyhřátá rakev :D Registration date : 24. 02. 07
| Předmět: Re: Slawter Thu Feb 12, 2009 2:55 pm | |
| Taky se na Slawter těším | |
|
| |
Toren
| Předmět: Re: Slawter Wed Feb 18, 2009 10:50 pm | |
| Phoebe nechci tě nějak hnát ale kdy asi přibližně začneš překládat?? | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 7364 Age : 34 Localisation : Larten ví... :D Registration date : 05. 11. 06
| |
| |
Christien
Poeet p?íspivku : 489 Age : 29 Registration date : 24. 01. 09
| Předmět: Re: Slawter Fri Feb 20, 2009 10:52 pm | |
| Vypadá to tak zajímavě, že se nedočkavostí snad rozkočím | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 2830 Age : 33 Localisation : Knížecí síň Registration date : 03. 11. 06
| Předmět: Re: Slawter Mon Feb 23, 2009 5:50 pm | |
| Překlad rozjet, na stránce přidaná první část první kapitoly | |
|
| |
| Předmět: Re: Slawter Mon Feb 23, 2009 6:58 pm | |
| Skvělé, už jsem na to koukala. Začíná to zajímavě, Rubbish to očividně nemá pořád lehké. | |
|
| |
Elie.777
Poeet p?íspivku : 789 Age : 31 Localisation : ♥Vzdycky se někdo najde s kým budu zalezlá někde v koutku:)♥ Registration date : 23. 06. 08
| Předmět: Re: Slawter Mon Feb 23, 2009 7:25 pm | |
| Hele já chtěla k té kapitolce poslat komentář a nějak to blbne.Ne a ne se to tam zobrazit.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Slawter Mon Feb 23, 2009 7:27 pm | |
| Bohužel, na současném serveru komentáře nefungují, nejlépe asi je poslat je sem | |
|
| |
Elie.777
| Předmět: Re: Slawter Mon Feb 23, 2009 7:28 pm | |
| ok.Tak to sem ráda že to neblbne jen mě.škoda no.Jinak ta první část byla skvělá.Grubbs tam zase zářil:„Za minutku!“křiknul jsem na něj. „Zrovna jsem se dostal k té části, kdy jsi začal zombíkovat.“ | |
|
| |
Christien
Poeet p?íspivku : 489 Age : 29 Registration date : 24. 01. 09
| Předmět: Re: Slawter Mon Feb 23, 2009 7:42 pm | |
| Vypadá to napínavě....začátek prostě skvělý...... | |
|
| |
Kay Generál
| Předmět: Re: Slawter Tue Feb 24, 2009 12:14 am | |
| *málem se rozsekala smíchy o podlahu* Awwww, vypadá to na konečně nějaké čtivo i pro umrmlaného a vybíravého jedince jako jsem já. První díl je luxusní! Rozsekalo mě několik vět. Ano, musím se zmínit o začátku! Teď opravdu nevím, kdo od koho opisoval, Shane a CLAMPe, tak... *poťukává špičkou boty o podlahu a měří si oba jmenované podezíravým pohledem* Doufám, že Dervovi kukadla zůstanou! Díky tomuto se dostávám k další geniální větě, co mě málem zabila: Země volá Derva, proč jsi ztratil nerva?Tak tohle si písnu na sešit, co mám na cvika z KONGA. Grady, ty jsi teda typický Grady, fakt, že jo! „Nebuď labuť. Ani Michelangelo by nevysochal tak perfektní tvář.“Ano, ano, skromnost stranou. Jak jsem už řekla, kam se na tuhle perlu hrabe Sora-chan. Uách, typické Shanovské bu bu bu na začátku knihy, že šťastné konce nejsou. Tak mě napadlo, jaký konec bude asi Demonatka mít. Hmmm, osobitý styl, jak shrnout děj prvního dílu. *tleská* Takhle podané to mám raději než jak to bylo v Sáze. *sorry* Dervish se na mě rozpačitě díval.“Jsi divnej,“ zamumlal a pomalu odcházel. „Zajímalo by tě, od koho jsem to tak mohl zdědit?“ odsekl jsem. Pak jsem zavrtěl hlavou a vrátil jsem se ke čtení. Awwww, souhlasím s Dervem, Grubbs je divnej. Ale kdysi dávno, za časů, kdy se ještě nebudil s očima vytřeštěnýma hrůzou, byl i Derv divnej a já doufám, že se v tomto díle dočkáme záchvěvu jeho minulého já. „Jdeš na snídani?“ zavolal Dervish z úpatí masivního schodiště , které spojovalo všechna patra domu. „Za minutku!“křiknul jsem na něj. „Zrovna jsem se dostal k té části, kdy jsi začal zombíkovat.“ „Přestaň blbnout!“ zakřičel. „Míchám vajíčka a jestli se tu neukážeš do šedesáti vteřin, máš smůlu.“ Zatraceně. Moc dobře zná moje slabiny.A geniální odstavec na závěr, awww. Nj, je důležité znát nepřítele. Awww, prostě mňamózní díl, těším se na další! Skvělý překlad, Phoebe, pořád marně tápu a přemýšlím, které místo tě to tak potrápilo. Že by to byly rýmovačky? | |
|
| |
| Předmět: Re: Slawter Tue Feb 24, 2009 8:38 am | |
| No ne, pochvalný komentář na Demonatu, a od tebe. Já nestačím zírat. | |
|
| |
Toren
| Předmět: Re: Slawter Tue Feb 24, 2009 3:55 pm | |
| No super,začátek vypadá moc dobře...jen tak dál | |
|
| |
Wontik Generál
Poeet p?íspivku : 5504 Age : 31 Localisation : Vanchova vyhřátá rakev :D Registration date : 24. 02. 07
| |
| |
| Předmět: Re: Slawter Tue Feb 24, 2009 8:15 pm | |
| | |
|
| |
Kay Generál
| Předmět: Re: Slawter Wed Feb 25, 2009 11:18 am | |
| - Wontik napsal:
- Kay, znát nepřítele? Copak oni jsou nepřátelé? Btw už vidím jak Lord Loss dostane Grubsse na míchaný vajíčka
Wonti, Derv a Grady určitě neee, ale co Loss? Btw. tak ty vajíčka od Losse by měl luxusní. To by k tomu měl hned i opečený chléb, teplý, skvělý čaj či jinou pochutinku na zapití, ještě k tomu nějaký ovocný nášup... Holt, osm rukou je osm rukou. (Že Phoebe... ) A to by bylo, aby se Grubbs nechytil. Phoebe, tak mě napadlo, nevíš, co znamená název té knížky? Jak bys ho přeložila? Protože o něm nepadlo ani slovo. Ne, neboj, nechci, abys "Ríšovatěla". | |
|
| |
| Předmět: Re: Slawter Wed Feb 25, 2009 4:53 pm | |
| Kay, ono se to pak vysvětluje asi ve 4.kapitole... je to taková slovní hříčka, takže přeložit by se to asi dalo, ale protože nemám příběh dočtený, nechce se mi zbytečně nebezpečně experimentovat | |
|
| |
Kay Generál
| Předmět: Re: Slawter Wed Feb 25, 2009 5:44 pm | |
| Ahaaa, Phoebe, děkuji a budu se tedy těšit na 4. kapitolu. | |
|
| |
Elie.777
| Předmět: Re: Slawter Thu Feb 26, 2009 10:03 pm | |
| Super konec 1.kapitolky.Ale ten Dervishův humor taky asi nikdy nepochopím. Ale tohle mě dostalo: Zavolal jsem, když začaly ty noční můry a Dervish mě poprvé ve spaní napadl – spletl si mě s démonem a snažil se mi vyříznout srdce. (Naštěstí si v tom deliriu přinesl lžíci místo nože.)
No na tohle jsem se taky napálila: „Zabiju ho pro vás, pane,“ozval se Dervish tichounce. Sklonil jsem vidličku. „Cože?“ Otočil jsem s prázdným výrazem a zase vypadal, jako když tehdy bojoval s Lordem Lossem o svou duši. Rozbušilo se mi srdce. Pak se zařenil. „Ty kreténe!“ vyjel jsem.Dervish má divný smysl pro humor.
A těmito větami Grubbs skvěle vystihl sebe i Dervishe: Byli jsme divná dvojka. Takový rozložitý puberťák jako já hlídal takového plešatějícího, mentálně narušeného puberťáka, jako je Dervish.
Heh.Dervish jako mentálně narušený puberťák.No,docela to sedí | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Slawter | |
| |
|
| |
| Slawter | |
|